Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Rreth 60 000 të vdekur në burgjet e regjimit sirian

Prizren Post | 16:06 - 22.05.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Që prej marsit 2011, të paktën 60 000 persona kanë vdekur nën torturë apo për shkak të trajtimeve të këqija, kryesisht për mungesë të ilaçeve dhe ushqimit, në burgjet e regjimit”, njoftoi drejtori i OSDH-së, Rami Abdel Rahmane.

“Numri më i madh i vdekjeve është regjistruar në burgun Saydnaya dhe në qendrat e burgimit të shërbimeve sekrete të ushtrisë së ajrit dhe sigurimit të shtetit”, shtoi ai.

Ai theksoi se kjo shifër është pranë nga burime pranë regjimit.


Bëni një koment