Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

San Francisco bëhet qyteti i parë i SHBA-ve që kalon ligjin për ndalim të E-cigareve

Prizren Post | 08:18 - 27.06.2019

SAN FRANCISCO – Zyrtarët votuan për të miratuar një urdhëresë që do të nxjerrë të jashtëligjshme shitjen e Juul dhe avullues të tjerë të nikotinës.

Edhe pse San Francisko është shtëpia e markës më popullore të cigareve elektronike të Amerikës, zyrtarët e qytetit po sinjalizojnë se nuk ka të bëj asgjë me Juulin, njofton Prizren Post.

Qyteti votoi të martën për ndalimin e shitjeve të cigareve elektronike, duke e bërë të paligjshme shitjen e produkteve të avullit të nikotinës në dyqane ose për shitësit në internet për të transportuar mallrat në adresat e San Franciskos. Ndalimi do të jetë i pari i këtij lloji që të hyjë në fuqi në Shtetet e Bashkuara.

Urdhëresa tani do të shkojë te kryetari i bashkisë për t’u nënshkruar në ligj. Cigaret dhe produktet e tjera të duhanit do të mbeten të ligjshme në qytet, së bashku me marihuanën rekreative.


Etiketa:
Arivisti Company