Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Saranda, qyteti i diellit katër stinor u zbardh nga bora [foto]

Fotogaleri5 FotoPrizren Post | 01:46 - 11.01.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nuk kishte ndodhur kjo që nga dimri i tmerrshëm i vitit 1985. Saranda si veçori klimaterike ka diellin, të ngrohtin, motin e butë, nga të cilat karakterizohet edhe në dimër.

Ndaj, bora e rënë në këtë qytet bregdetar, i cili identifikohet pra me detin dhe diellin, ishte një ngjarje që jua mori mendjen banorëve të atyshëm, duke u regjistruar si ndër ngjarjet më të rralla në historinë saj me burim qiellin.

Fotogaleri


Etiketa:

Bëni një koment