Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Serbia i reagon ashpër Kosovës për taksën doganore të miellit

Prizren Post | 13:43 - 27.10.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Kjo është barrierë klasike doganore me të cilën pengohet ose dhe madje ndalohet importimi i miellti nga Serbia”, citon rts të ketë thënë Lajiq, transmeton Koha.net.

Taksa prej 40 euro është aq sa që importimin e miellit nga Serbia e bën të pakompensueshëm”, ka thënë Lajiq .

“Nëse kjo masë nuk tërhiqet, do të kërkojmë takim urgjent të Komitetit të përbashkët të CEFTA-s në mënyrë që kjo çështje të vihet në rendin e ditës e njëkohësisht do t’iu drejtohemi edhe trupave përkatës të Komisionit Europian”, thënë ai


Etiketa:

Bëni një koment