Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Shqiptarët e Turqisë përkujtojnë rezistencën heroike të Adem Jasharit

Prizren Post | 22:02 - 10.03.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

STAMBOLL – Sot shqiptarët në Stamboll u mblodhën për të përkujtuar veprat heroike të familjes Jashari.

Mbledhja Përkujtimore u mbajtë në Qendrën e Kulturës së Kosovës në Stamboll. Ky event u organizua në bashkëpunim me Lidhjen e Rinisë Shqiptare të Turqisë.

Nergis Morana, kryetare e Lidhjes së Rinisë Shqiptare e degës së Bursës foli për masakrën në Prekaz dhe për rezistencën heroike të Adem Jasharit, familjes dhe shokëve të tij.


Etiketa:

Bëni një koment