Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Shqiptarët, pjesë e Speciales vetëm si të akuzuar [video]

Prizren Post | 21:08 - 11.02.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Asnjë prokuror dhe asnjë gjyqtar nga Kosova nuk është pjesë e Dhomave të Specializuara të Kosovës. Mos prania e tyre arsyetohet përmes Ligjit të Gjykatës Speciale, i miratuar në Kuvendin e Kosovës.

Sipas këtij ligji, gjykatëse nuk iu lejohet aplikimi për staf të Dhomave të Specializuara, si pasojë e mosbesimit të Bashkësisë Ndërkombëtare në sistemin e drejtësisë në Kosovë.

Avokati Tomë Gashi, thotë se të vetmit shqiptarë pjesë e Gjykatës, Speciale do të jenë të akuzuarit. /TribunaChannel/


Etiketa:

Bëni një koment