Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Si funksiononte agjentura greke në fillimet e shtetit shqiptar? [video]

Prizren Post | 00:03 - 20.11.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Si funksiononte agjentura greke në fillimet e shtetit shqiptar? Kush ishte kreu i saj Vasil Shahini? Roli i Jorgji Bollanos dhe Jani Dimantit në vitet 20. Lista a agjentëve në të gjithë jugun e Shqipërisë. Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema që sjell dokumente ekskluzive…


Bëni një koment