Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

SKANDAL: Shikoni çfarë poshtërsie bëjnë izraelitët ndaj tenistit musliman në Rio 2016

Prizren Post | 10:25 - 08.08.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


dz_svadja paylaşan: mediabh

Tifozët izraelitë e kanë fyer shumë rëndë boshnjakun vetëm sepse ai është musliman, ndërsa ky i fundit ka kërkuar përjashtimin e publikut.

Gjithsesi, kërkesa e boshnjakut nuk është pranuar dhe ndeshja ka vazhduar.

Videoja është shpërndarë shumë në rrjetet sociale dhe sjelljet e izralietëve po konsiderohen si më të poshtërat në historinë e Lojërave Olimpike.

Sfida mes tenistit musliman boshnjak Damir Dzumhur dhe atij jahudi Doddy Sele, është ndërprerë për disa minuta.

Kjo ishte një taktikë e poshtër që dinë të bëjnë vetëm jahuditë që përmes fyerjeve ndaj tenistit Dzumhur mundësuan fitoren tenistit të tyre./Prizren Post/


Bëni një koment