Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Skoci, përleshje pas referendumit [Video]

Prizren Post | 19:48 - 20.09.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Skoci- Janë zhvilluar përleshje gjatë natës në Gllasgou ndërmjet mbështetësve dhe kundërshtarëve të referendumit për pavarësinë e Skocisë.

Mediet ndërkombëtare njoftojnë se janë arrestuar 6 persona. Sipas njoftimeve përleshjet kanë nisur pas mosmarrëveshjeve rreth rezultateve të referendumit.

Sipas medieve një grup i unionistëve të rinj, kanë sulmuar separatistët.


Bëni një koment