Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Top 10 futbollistët që meritojnë “burgun” shkaku i ndërhyrjeve brutale

Prizren Post | 16:03 - 27.01.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ditën e fundit të Seria B italiane, veçanërisht në ndeshjen Spezia-Bari, kartoni gjelbër është përdorur nga gjyqtarët atje; një karton simbolik, që shpërblen sjelljen sportive, përgjegjësinë sociale dhe respektin që tregojnë lojtarët në fushën e lojës.


Në fund të çdo muaji, një listë e atyre që kanë fituar një karton jeshil do të publikohet.

E pra, “Marca” në rubrikën e saj “Brand Buzz”, ka bërë një renditje të kundërt me ata që nuk mund ta meritojnë kurrë “kartonin e gjelbër”, por më tepër se të kuqin, falë ndërhyrjeve brutale që kanë bërë në karrierë ndaj kundërshtarëve.

1. Nemanja Vidic
1. Nemanja Vidic

2. Nigel De Jong
2. Nigel De Jong

3. Sergio Ramos
3. Sergio Ramos

4. Pablo Alfaro
4. Pablo Alfaro

5. Javi Navarro
5. Javi Navarro

6. Bobby Zamora
6. Bobby Zamora

7. Marco Materazzi
7. Marco Materazzi

8. Pepe
8. Pepe

9. Joey Barton
9. Joey Barton

10. Eric Cantona
10. Eric Cantona


Bëni një koment