Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

U përkujtua sot në një ceremoni festive 7 – vjetori i anëtarësimit të Shqipërisë në NATO

Prizren Post | 16:35 - 04.04.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tirana – U përkujtua sot në një ceremoni festive në sheshin “Nënë Tereza” në Tiranë, 7 – vjetori i anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.


Ndryshe nga herët e tjera, këtë vit Ministria e Mbrojtjes dhe Forcat e Armatosura menduan ta ndanin këtë festë me qytetarët. Mjetet, armatimet dhe pajisjet e reja të Forcave të Armatosura u ekspozuan për të kënaqur kuriozitetin e qytetarëve.

al2

al3

al4

al5

al6

al7

al8

al9


Bëni një koment