Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

U prezentua brezi i tretë i Volvo S60

Prizren Post | 16:18 - 23.06.2018

Volvo S60, brezi i tretë i “segmentit D” që debutoi në vitin 2000, u prezantua në impiantin e ri Volvo Cars të Çarlestonit.

Rivali i BMW 3 Series, sipas Presidentit dhe Drejtorit Ekzekutiv të Volvos, Håkan Samuelsson, do të jetë një nga makinat më të mira Volvo që janë bërë ndonjëherë.

Mendohet se çmimi i kësaj makine do të jetë rreth 30 000 euro.


Etiketa:
Arivisti Company