Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Udhëtimi i ardhshëm ajror duket i teknologjisë së lartë, autonom dhe elektrik

Prizren Post | 22:44 - 23.06.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PARIS – Ndërsa të gjithë në terren po theksojnë për makinat vetëlëvizëse, e ardhmja e fluturimit po lëviz më shumë drejt avionëve autonomë, siç shihet në edicionin 2019 të Paris Air Show.

Shfaqja e ajrit është një nga ngjarjet më të mëdha hapësinore në vit dhe të gjithë nga emrat e themeluar për kompanitë më të reja treguan konceptin e zinxhirëve dhe mjetet prototip, njofton Prizren Post.

Boeing (e njëjta kompani që tronditi nga dy rrëzime vdekjeprurëse të aeroplanëve dhe aeroplanë me bazë 737 në mbarë botën) shfaqi idenë e vet për automjetin ajror pasagjerësh, ndërkohë që Airbus rivalizoi gjithashtu idenë e avionëve pa pilot dhe avionëve të pasagjerëve hibride dhe të pasagjerëve deri në vitin 2035.


Etiketa:

Bëni një koment