Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Unë votoj për Besim DINA | Personi i vitit 2015 nga bota shqiptare!

Prizren Post | 13:46 - 23.12.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Unë votoj për Besim DINA | Personi i vitit 2015 nga bota shqiptare!

  • Jo (61%, 240 Vota)
  • Po (39%, 155 Vota)

Numri i votuesve: 395

Loading ... Loading ...

Besim Dina është një showman, komedian, aktor, shkrimtar, producent shqiptar. Ai është moderator dhe producent ekzekutiv i “Oxygen Show” për më shumë se 7 vjet.


Bëni një koment

Arivisti Company