Unë votoj për Blendi FEVZIU | Personi i vitit 2015 nga bota shqiptare!


E mërkurë, 23 Dhjetor 2015

Unë votoj për Blendi FEVZIU | Personi i vitit 2015 nga bota shqiptare!

  • Jo (48%, 248 Vota)
  • Po (52%, 274 Vota)

Numri i votuesve: 522

Loading ... Loading ...

Blendi Fevziu - Gazetar, Showman

Blendi Fevziu gazetar shqiptar dhe drejtuesi i emisionit “Opinion”.

Blendi Fevziu ka lindur me 18 Maj 1969. Ai është drejtues i emisionit Opinion që në 31 Gusht 1997. Është diplomuar për letërsi dhe gjuhe shqipe në Universitetin e Tiranes me 1991. Në vitin 1989 ka qene pjesë e stafit te gazetës Studenti në Universitet. Me dhjetor 1990 dhe shkurt 1991 ka qene pjesëmarrës aktiv i Lëvizjes Studentore që solli ndryshimin e regjimit në Shqipëri. Në 5 Janar 1991 ka qene bashkëthemelues i gazetës Rilindja Demokratike, organi i pare i shtypit te lire pas thuajse 70 vitesh në Shqipëri.

Në vitin 1997 filloi emisionin “E diela debat”, emision i përjavshëm i debatit politik që transmetohej direkt ditën e diel. Në tetor 1998 emisioni u transferua në një medium tjetër. Qe prej vitit 1999 emisioni u transferua të enjteve dhe që nga 2001 u quajt “Opinion”.

Leave a Reply