Unë votoj për Labinot TAHIRI | Personi i vitit 2016 nga bota shqiptare!


E diel, 25 Dhjetor 2016

Unë votoj për Labinot TAHIRI | Personi i vitit 2016 nga bota shqiptare!

  • Jo (33%, 178 Vota)
  • Po (67%, 356 Vota)

Numri i votuesve: 534

Loading ... Loading ...

Labinot Tahiri i njohur me nofkën Labi, u lind në Ferizaj më 18 dhjetor 1980.

Labinoti është një këngëtarë i talentuar në të gjitha zhanret muzikore. Ka një zë që dallon nga të tjerët dhe është i mirëpritur kudo.

Ka të mbaruar shkollën e mesme, në pamundësi që të vazhdojë tutje, duke pasur parasysh kushtet e shkollimit gjatë okupimit të Kosovës s’kishte shkolla, po shtëpi shkolla.

Lidhur me muzikën Labi filloi të këndojë që në moshën e re duke i përcjelur hapat e babit të tij.

Ai njihet edhe për aktivitete bamirësie dhe së fundi ka shprehur ambicjet për të hyrë në politikë.

Leave a Reply