Unë votoj për Shefqet KRASNIQI Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!


E hënë, 16 Dhjetor 2013

Unë votoj për Shefqet KRASNIQI Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

 • Jo (8%, 43 Vota)
 • Po (92%, 491 Vota)

Numri i votuesve: 534

Loading ... Loading ...

Shefqet Krasniqi diplomoi në Fakultetin e Gjuhës dhe Letërsisë Arabe në Medine.
Ai vazhdoi studimet postdiplomike por kësaj radhe në Shkencën e Jurisprudencës Islame apo Fikhut, ku me suksese të larta fiton titujt akademikë Magjistër më 1996 dhe Doktor shkence më 2001

Me të mbaruar të studimeve të larta, Dr. Krasniqi kthehet në vendlindje ku fillimisht emërohet profesor në FSI e më pas edhe Imam në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.
Detyrën e Profesorit do ta ushtroj për pesë vite akademike me radhë ndërsa detyrën e Imamit vazhdon ta mbajë ende.

Shefqet Krasniqi që nga viti 2009 është anëtar i Lidhjes se Dijetarëve Muslimanë gjegjësisht anëtar i kryesisë së kësaj lidhje. Deri më tani ka të botuar librin: “Texhvid i preferuar – Kur’an për të lexuar”, që i kushtohet rregullave të leximit të Kur’anit…

Etiketa: ,

4 Responses to “Unë votoj për Shefqet KRASNIQI Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!”

 1. engjulla engjulli... thotë:

  Me falni per nga feja islame eshte nr 1 SHEFQET KRASNIQI…ALL-LLAHU e shperbleft…

 2. Gege thotë:

  Allahu e ruajt dr. Prof. Shefqet Krasniqi

 3. veli thotë:

  ALLAHU ja shtoftë diturin dhe jeten dhe shendetinë

 4. Arben Morina thotë:

  Allahu e Rujt Hoxhen Shefqet Krasniqin i Cili duhet te ishte edhe President i Kosoves sepse i duhet Kosoves nje njeri sikur ky Hoxh Shefqet Krasniqi sepse esht nje njeri shum i Menqur dhe dhe shkurt ti themi Dijetar I Madh dhe andaj i Uroj Suksese edhe ne te ardhmen dhe Allahu e Ngrit edhe ne ket dynja Po edhe ne Dynjan tjeter Amin .

Leave a Reply for Gege

Të fundit