Unë votoj për Shefqet KRASNIQI | Personi i vitit 2016 nga bota shqiptare!


E diel, 25 Dhjetor 2016

Unë votoj për Shefqet KRASNIQI | Personi i vitit 2016 nga bota shqiptare!

  • Jo (19%, 145 Vota)
  • Po (81%, 626 Vota)

Numri i votuesve: 771

Loading ... Loading ...

Shefqet Krasniqi diplomoi në Fakultetin e Gjuhës dhe Letërsisë Arabe në Medine.
Ai vazhdoi studimet postdiplomike por kësaj radhe në Shkencën e Jurisprudencës Islame apo Fikhut, ku me suksese të larta fiton titujt akademikë Magjistër më 1996 dhe Doktor shkence më 2001.

Me të mbaruar të studimeve të larta, Dr. Krasniqi kthehet në vendlindje ku fillimisht emërohet profesor në FSI e më pas edhe Imam në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.
Detyrën e Profesorit do ta ushtroj për pesë vite akademike me radhë ndërsa detyrën e Imamit vazhdon ta mbajë ende.

Shefqet Krasniqi që nga viti 2009 është anëtar i Lidhjes se Dijetarëve Muslimanë gjegjësisht anëtar i kryesisë së kësaj lidhje.

Ka shkruar dhe përkthyer libra të shumtë nga gjuha arabe në shqip. Shefqet Krasniqi jeton në Prishtinë. Është baba i 4 fëmijëve.

Leave a Reply