Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Vazhdojnë të kërkojnë ndihmë mjekësore të prekurit nga vërshimet në Shkup

Prizren Post | 09:42 - 12.08.2016

Shkup – Nuk kanë të ndalur probleme e banorëve të vendeve të vërshuara. Dhjetëra qytetarë nga venbanimet e Shkupit kanë kërkuar ndihmë nga klinika universitare për sëmundje infektive.

Angela Mimi-Hristov nga Klinika për sëmundje infektive për fëmijë ka thënë ”Kemi katër fëmijë të hospitalizuar në infektive. Kanë probleme me lëkurën. Erdhën me ankesat se janë alergji por e vërtetuam se është vetëm infektim me bakterie.”

”Kemi dërguar ekipet tona edhe nëpër shtëpi për njerëzit e palëvizshëm dhe me sëmundje kronike. Në hyrje të fshatit Stajkovci ka edhe ekipe tona mobile dhe e bëjmë të pamundërën t’i shërojmë dhe qetësojmë.” thotë në mes tjerash Angela Mimi-Hristov nga Klinika për sëmundje infektive.


Bëni një koment