Vetura super luksoze Cadillac CT6 2016 [foto]


E shtunë, 9 Korrik 2016

Vetura e Cadillac e cila ka dal në treg këtë vit është vetura më e madhe dhe më luksoze e këtij brendi.

Me një turbo binjake V6 CT6 dhe 404 kuaj fuqi ajo konsiderohet një veturë e ëndrrave. Cadillac CT6 kushton 82 mijë dollarë dhe ka hapësirë të mjaftueshme si për udhëtarët në pjesën e përparme ashtu edhe për ata në të pasmen.

cadillac

2016 Cadillac CT6, Los Angeles, CA

2016 Cadillac CT6, Los Angeles, CA

Të fundit