Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Zbuloni Audin Q8, një SUV i jashtëzakonshëm

Fotogaleri12 FotoPrizren Post | 20:24 - 24.06.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Audi po përqendrohet shumë në makinat SUV dhe makina e fundit që i bashkohet kësaj familjeje është Q8.

Ky mjet fantastik do të jetë i disponueshëm për tregun evropian pas verës së këtij viti.

Mendohet se çmimi i tij do të jetë rreth 80 000 euro.

Fotogaleri


Etiketa:

Bëni një koment