Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Zemaj e quan paramiltar Ministrin Rikollo, u bën thirrje prokurorëve që t’i shikojnë dëshmitë

Prizren Post | 14:35 - 14.09.2017

Rikallon të cilit i është ndarë posti i ministrit në Qeverinë e Kosovës, Zemaj e quan paramilitar të regjimit të Millosheviqit. Tutje ai fton prokurorinë që ta hetojë këtë rast.

Ky është shkrimi i tij i plotë në FB:

Ministri i Qeverise së ” patriotëve, paramilitari i rezhimit të Millosheviqit Rikallo i cili kishte rrahur dhe maltertuar student të komunës së Deçanit( përshkrim autentik nga banoret e Dardanisë) sot njeriu kryesor i ndarjes së buxhetit prej 60 milion të taksapaguesve të ndershem për subvencionet në Bujqësi. Sigurishte përfituesit e parë do jenë pikërishte kreret e këtij koalicioni dhe grupet e tyre të cilet privatizuan ( uzurpuan) qindra hektar tokë bujqësire në Komunen e Deçanit. Ndersa studentet e rrahur dhe maltërtuar të kohes së paraluftës do shikojnë tash mga afer se si vazhdon paraqitja e figurave të okupimit se bashku me “qlirimtaret” duke hedhur subvencione politike sidomos tash para zgjedhjeve lokale.

Prokuror të shtetit nese jeni jeni ksajde shikoni ju lutem storiet dhe dëshmit publike të paramilitarit Rikallo para dhe gjate luftës.


Etiketa:
Arivisti Company