Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

1821, fustanellat që formuan Greqinë [video]

Prizren Post | 00:00 - 05.02.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Historia e arvanitasve, dokumentet, lëvizjet, përballjet, kryengritjet e vitit 1821 që çuan në formimin e Greqisë dhe debatet në shqip në parlamentin grek. Të fshehtat e Athinës. Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema, 1821 – Shqiptarët që krijuan Greqinë.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company