Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Bekim Jashari konfirmon se garon për kryetar të Skenderajt

Prizren Post | 09:14 - 22.08.2017

Më poshtë, teksti i plotë postimit të Loshajt.

“Të dashur miq,
Kam kënaqësinë e veçantë të ndaj lajmin e gëzueshëm me qytetarët e zemrës së shqiptarisë – Drenicës.
Pas kërkesës së drenicakëve për përfaqësim nga djali i Heroit Kombëtarë Hamëz Jashari, ju konfirmoj që Bekim Jashari tha PO.
-PO për Kryetar të Skenderajit,
-PO për drejtësi në Skenderaj,
-PO për zhvillim ekonomik në Skenderaj,
-PO për mirëqenie të qytetarëve,
-PO për zhvillimin e shëndetësisë,
-PO për zhvillimin e arsimit,
-PO për prosperitet të Skenderajit.
Ditë të mira po e presin Komunën e Skenderajit, nën udhëheqjen e Bekim Hamëz Jasharit, i cili ka kapacitet intelektual, njerëzor dhe kombëtar, andaj urime Drenicë, urime Skenderaj, faleminderit Bekim”.


Etiketa:
Arivisti Company