Haradinaj lavdërohet se shpëtoi shtëpinë nga zjarri, të cilin e nisi vetë!


E diel, 30 Qershor 2019

Autor: Avni ZOGIANI

Fillimisht, Haradinaj, kur tha, une s’jam i zoti per negociata, hoqi dore nga nje obligim kushtetues…

Te kete qene kjo marreveshje per koalicion me PDK-ne apo jo? Duket keshtu, por nuk e dijme sakt…

Me kte shkelje kushtetuese (te konfirmuar tashme) ai hapi rrugen per Hashim Thaçin qe te flas si te jete ai qeveri! Nje tjeter shkelje kushtetuese!

Kur Thaçi e pa se nuk po mundet me krijue perkrahje per aventurat e tij, e beri nje hap per ta pasqyrue veten ne kuvend dhe krijoi te ashtuquajturin Ekipe Shteterore. Nje tjeter shkelje kushtetuese tashti e Kuvendit, poashtu e konfirmuar nga kushtetuesja.

Duke e pare se si po shkojne te gjitha drejt nje katastrofe, Haradinaj u kap per nje vendimi fort re papergaditur, ate te takses ndaj produkteve serbe.

Sot ai na thote, une e ndala Thaçin, duke bere llogari ne memorjen e shkurter te publikut.

Zoti Haradinaj ju ia dhat Thaçit kete proces ne dore… taksa ishre perpjekje qe edhe kjo te mos shenderrohej ne nje skandal sikur kufiri me Malin e Zi.

Pra, ju mund te krijoni edhe katastrofa tjera dhe pastaj te pretendoni se i ndalet…

A e ndalet ju edhe 55 milionedhin per Dukagjini Residence?

I bie qe ju e ndalet, sepse hoqet dore nga ky skandal, pasi qe VV e nxori ne drite. Ngjashem me kte po pretendon se e ndale Thaçin ne ndarjen e Kosoves, por demi u shkaktua, sepse sot flitet ne qendra te ndryshme boterore per ndarje… e kte dem e niset ju kur hoqet dore nga kompetencat kushtetuese, duke bere ndoshta shkeljen me te madhe te kushtetites deri sot!

*Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e Prizren Post.

Etiketa:
Të fundit