Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Hawking ka një paralajmërim të frikshëm: Ja çka do t’i ndodh tokës për faj të Trumpit

Prizren Post | 13:09 - 03.07.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Ne jemi pranë një pike ku ngrohja globale mund të bëhet e pakthyeshme. Veprimi i Trump do ta shtyjë tokën mbi ‘pragun’, do të bëhet si Venusi, me një tempreaturë 2500C dhe do të bjerë shi me acid sulfurik,”-është shprehur ai.

Presidenti i Amerikës njoftoi muajin e kaluar se SHBA do të tërhiqet nga Marrëveshja e Parisit, e cila është nënshkruar nga pothuajse 200 vende, duke pretenduar se dëshiron të negociojë pjesën e SHBA në marrëveshje për tu siguruar që bizneset amerikane të mos jenë në disavantazh.


Etiketa:

Bëni një koment