Këta janë kandidatët e Listës Serbe për kryetarë komunash


E martë, 22 Gusht 2017

Kryetari i Listës Srpska Goran Rakiq, i cili është kandidat për Mitrovicën Jugore, i ka thënë RTS’së kandidatët në listë janë “njerëz të guximshëm, të përgjegjshëm e të ndershëm”.

Pos Rakiqit , kandidatë për kryetar janë Sërgjan Popoviq në Graçanicë, Dragan Petkoviq në Partesh, Strahinja Spasiq në Kllokot, Gradimir Mikiq në Ranillug, Svetislav Ivanoviq në Novo Bërdë , Zoran Todiq në Leposaviq, Vuçina Jankoviq në Zveçan dhe Stevan Vuloviq në Zubin Potok.

Etiketa: , , ,
Të fundit