Lista e kandidatëve të Listës Serbe për Zgjedhjet e Parakohshme 2021


E diel, 17 Janar 2021

MITROVICË – Lista Serbe ka publikuar listën e kandidatëve për deputet për Zgjedhjet e Parakohshme të Kuvendit të Kosovës që do mbahen me 14 shkurt 2021.

Listës i prinë Igor Simič. Ndërsa në dhjetëshen e parë janë Zoran Mojsilovič, Miljana Nikolič, Slavko Simič, Ivan Todosijevič, Jasmina Dedič, Miloš Perovič, Ljubinko Karadžič, Verica Čeranič dhe Branislav Nikolič.

Kjo është lista e plotë e kandidatëve për deputetë nga LS:

1 Igor Simič
2 Zoran Mojsilovič
3 Miljana Nikolič
4 Slavko Simič
5 Ivan Todosijevič
6 Jasmina Dedič
7 Miloš Perovič
8 Ljubinko Karadžič
9 Verica Čeranič
10 Branislav Nikolič
11 Milan Kostič
12 Dragana Antonijevič
13 Milan Aritonovič
14 Svetislav Jokič
15 Ksenija Kožovič
16 Radoš Mihajlovič
17 Biljana Maksič
18 Milan Joksimovič
19 Nenad Radenkovič
20 Olivera Zdravkovič

Etiketa: , , ,
Të fundit