Mirënjohje dhe Plaketë për Klubin e Shkrimtarëve “Oeneum” nga Tetova


E shtunë, 4 Mars 2017

Tetovë – Në shenjë falënderimi për rezultatet e arritura në afirmimin e vlerave qytetare, Klubi i Shkrimtarëve “Oeneum” në Tetovë, dje me rastin 3 Marsit – Ditës së Komunës u nderua nga kryetarja e Komunës së Tetovës, znj. Teuta Arifi.

Klubi i Shkrimtarëve “Oeneum”, shprehu falënderimet ndaj znj. Teuta Arifi dhe vlerësimit për kontributin e tyre në prezantimin e Tetovës me imazhin e saj kulturor, personalitetet dhe vlerat krijuese!

Etiketa: ,
Të fundit