Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ndodh edhe kjo: Sociologu nga Fushë Kosova, punësohet mësimdhënës i matematikës

Prizren Post | 10:29 - 31.07.2017

Pas analizimit të raporteve të auditimit, KALLXO.com ka vërejtur një rast interesant që është evidentuar nga Auditori.

Kjo ka ndodhur në Komunën e Fushë Kosovës.

“Komuna e Fushë Kosovës ka angazhuar me vendim dy mësimdhënës për lëndët e Gjuhës Shqipe dhe Matematikë në shkollën fillore e mesme e ulët ‘’Selman Riza‘’, në kohëzgjatje prej tre muajsh. Njëri mësimdhënës me kualifikim Bachellor i Sociologjisë është pranuar për lëndë të matematikës. Në anën tjetër, të punësuarve nuk u janë paguar kontributet pensionale dhe tatimi në pagë, siç kërkohet me Ligjin për tatimin në të ardhurat personale nr. 03/L-161”, thuhet në raportin e Auditorit.


Etiketa:
Arivisti Company