O ju 70 mijë veteranë të UÇK-së si lejuat të dhunoheshin 25 mijë femra? Aleksandri i madh, e ka pushtu botën me 30 mijë ushtarë!


E diel, 29 Maj 2016

uck-kosova

Thuhet se Aleksandri i Madh ka qenë shqiptar.
Tipi, me 30 mijë ushtarë e ka sunduar krejt Arabinë, Mesopotaminë, Irakun, Iranin edhe Indinë.
Ndërsa, 70 mijë veteranë të Kosovës po rrahin gjoks kishe i kemi çliruar 11 mijë km katarorë.

Me siguri Aleksandri i Madh është kah rrotullohet në vorr, tue i ndëgju këto muhalife, dhe me siguri e shtron pyetjen se qysh asht e mundshme me i pas 70 mijë veteranë të UÇK-së, e në anën tjetër 25 mijë femna të dhunume e tash besa po dalin edhe 20 mijë mashkuj të dhunuar, e plus 1 milion popullat të depërtueme.

Shtrohet pytja: E çka hamamin paskan mbrojt këta 70 mijë komandanta????
Aleksandri i madh po thotë, o unë nuk jam shqiptar! Ose unë jam shqiptar, ose këta komanirat.
Të dyja palët me kanë shqiptar nuk e kap hesapi.

Anonim