Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Opozita përmend 100.000 protestues, Policia thotë se ishin 8.000: Kush ka të drejtë?

Prizren Post | 18:34 - 09.01.2016

Prishtinë – Lëvizja Vetëvendosje përmes një postimin në profilin e saj në Facebook, më herët ka thënë se kjo është “protesta më e madhe prej pasluftës” dhe se në të marrin pjesë afro 100 mijë persona!

Ndërkaq, në konferencën për shtyp përkitazi me protestën dhe eskalimin e situatës nga disa protestues, Baki Kelani, zëdhënës i Policisë së Kosovës, ka thënë se në protestën e sotme kanë marrë pjesë rreth tetëmijë qytetarë.


Etiketa:

Bëni një koment