Pamje nga inaugurimi i punimeve të fazës së parë në Hamamin e Gazi Mehmed Pashës


E hënë, 18 Mars 2024

PRIZREN – Të shtunën në Prizren u bë inaugurimi i punimeve të fazës së parë në Hamamin e Gazi Mehmed Pashës.
Hamami u hap për komunitetin në një aktivitet që bëri bashkë qytetarë të shumtë, përfaqësues të institucioneve, organizatave e shoqërisë civile.

Minitri Çeku në fjalën e tij foli për rëndësinë e investimeve në trashëgimi kulturore që po bëhen nga Ministria e Kulturës, gjithashtu për profesionalizmin e punimeve të deritanishme në Hamamin e Gazi Mehmed Pashës.

Fjalën e mori po ashtu drejtori i QRTK-së në Prizren, Samir Hoxha që njoftoi të pranishmit për fazën e fundit të punimeve në Hamam dhe punët e bëra deri tani.

Etiketa: , ,