Policia në aksion, arrestohen 17 veta për prostitucion

Prishtinë – Policia e Kosova ka zhvilluar një aksion të gjerë, që përfshinë tre rajone të Kosovës.

Në aksionin e djeshëm 17 persona kanë përfunduar në pranga si të dyshuar për kryerjen e veprës penale të marrjes me prostitucion, njofton policia, përcjell Klan Kosova.

Njësia për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore në Prishtinë, pas një hetimi paraprak ka arrestuar 14 të dyshuar.

Dy burra dhe një grua kanë përfunduar në polici si të dyshuar për përfshirje në Veprat Penale: “Mundësim ose Detyrim në Prostitucion’’ dhe ,”Ofrim i lokaleve për Prostitucion’’, kurse 11 të dyshuar të tjerë, për ”Marrje me Prostitucion”.

Kurse në Ferizaj janë arrestuar një burrë si për veprën penale të mundësimit në prostitucion. Dhe njësia e Hetimit të Trafikimi me Qenie Njerëzore ka kapur dy burra për të njëjtën vepër.

Të 17 të arrestuarit pas intervistimit janë liruar për në procedurë të rregullt.

Etiketa: , , ,

Leave a Reply