Si të bëni limonadë?

limonada

Kjo recetë e thjeshtë për limonadë shtëpie, është e përkryer për piknik, por veçanërisht gjatë verës për freskim.

Përbërësit:

100g / 3½ sheqer

4 limona, shtrydhni vetëm lëngun

shtoni akull

për 1 litër / 15¼ ujë të gazuar

Mënyra e përgatitjes;

Vendosni sheqerin dhe lëngun e limonit në një enë.

Shtoni akull dhe ujë mineral.

Tundeni për ta përzier.

Leave a Reply