Unë votoj për Edi RAMA Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

Unë votoj për Edi RAMA Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

  • Jo (74%, 151 Vota)
  • Po (26%, 52 Vota)

Numri i votuesve: 203

Loading ... Loading ...

Edi Rama është politikan, publicist dhe piktor shqiptar, Kryetar i Partisë Socialiste të Shqipërisë dhe kryeministër i Shqipërisë.

Edi Rama është zgjedhur tre herë rresht kryetar i Bashkisë së Tiranës. Ne vitin 2013 Edi Rama drejtoi fushatën e Partisë Socialiste me sloganin “Rilindje” dhe fitoi zgjedhjet e 23 qershorit. Së bashku me aleatet e majtë fituan 83 vende në Kuvendin e Shqipërisë.

Etiketa: ,

Leave a Reply