Unë votoj për Kreshnik SPAHIU Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

Unë votoj për Kreshnik SPAHIU Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

  • Jo (84%, 148 Vota)
  • Po (16%, 29 Vota)

Numri i votuesve: 177

Loading ... Loading ...

Kreshnik Spahiu është jurist i përkushtuar për çështjen kombëtare. Spahiu është udhëheqësi i lëvizjes Aleanca KuqeZi.

Përfundoi studimet e larta për drejtësi pranë universitetit të Tiranës në vitin 1991 dhe menjëherë emërohet gjyqtar në Gjykata e Rrethit të Tiranës, ku një vit më vonë merr rolin e nënkryetarit të gjykatës. Prej vitit 1993 për 4 vjet me radhë, Spahiu punoi në universitetin e Tiranës si lektor i proçedurës penale.

Nga 9 marsi 2011 e deri më tani është Kryetar i Aleancës KuqeZi.

Etiketa: ,

Leave a Reply