Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Veseli dënon vrasjen e Ivanoviqit, kërkon sa ma shpejtë të arrestohen autorët!

Prizren Post | 13:10 - 16.01.2018

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka dënuar vrasjen e kryetarit të Iniciativës Qytetare “Liri, Demokraci, Drejtësi”, si dhe ish deputetit të Kuvendit të Kosovës, Oliver Ivanoviq.

Kryeparlamentari Veseli beson se organet e drejtësisë do të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme ligjore që ky rast i rëndë të zbardhet sa më shpejtë dhe që autorët e krimit të dalin para drejtësisë.


Etiketa:
Arivisti Company