Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Zyrtari amerikan i Inteligjencës: Koreja Veriore në rrugë për ta sulmuar SHBA-në me raketë bërthamore

Prizren Post | 17:29 - 23.05.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Nëse i lejohet trajektorja aktuale, atëherë regjimi [i Koresë Veriore] përfundimisht do të ketë sukses në prezantojë një raketë bërthamore që është në gjendje t’i kërcënojë Shtetet e Bashkuara,” ka thënë ai para Senatit, transmeton Express.

Edhe pse është e vështirë të mësohet se kur do të vihet në funksion kjo raketë, ka thënë ai, regjimi mbetet i përkushtuar.

“Derisa është gati e pamundur të parashikohet se kur do të vihet në funksion kjo raketë, regjimi i Koresë Veriore është i përkushtuar dhe në një rrugë në të cilën kjo raketë do të jetë e pashmangshme,” ka thënë ai. 


Etiketa:

Bëni një koment