Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Arrestohet një hajn i mitur në Prizren

Prizren Post | 12:03 - 13.06.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRIZREN – Gjatë muajit të kaluar në Prizren një grua e komunitetit turk ka informuar policinë se një i dyshuar i panjohur nga xhepi ia kishte vjedhur para të gatshme.

Njësia policore gjatë ditës së djeshme ka arritur ta identifikojë dhe arrestojë të dyshuarin e mitur, i cili me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.


Etiketa:

Bëni një koment