Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kosova me marrëveshje të re tregtare me Britaninë e Madhe

Prizren Post | 09:27 - 03.12.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Kosova gjegjësisht Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, sot pritet të nënshkruaj marrëveshje të partneritetit të tregtisë dhe bashkëpunimit me Britaninë e Madhe.

Sipas njoftimit të MTI-së, marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri në detyrë Endrit Shala dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott.

Kujtojmë se në muajin shtator ka hy në fuqi marrëveshja për tregti të lirë ndërmjet Kosovës dhe Turqisë.


Etiketa:

Bëni një koment