Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Krasniqi: Qeverinë e bën Haradinaj, nuk do të ketë mandatar të dytë

Prizren Post | 17:09 - 15.06.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Krasniqi tha se partitë politike kanë të drejt të bëjnë deklarime e interpretime, mirëpo nuk do t’i vijë radha e mandatarit të dytë.

Tutje ai përmendi situatën e krijuar pas zgjedhjeve në vitin 2014, Krasniqi tha se vendi ynë ka qenë  peng i qëndrimeve të tilla në vitin 2014 dhe se ajo situatë i ka sjell Kosovës humbje në ekonomi si dhe tërheqje të intervestitorëve.

Koalicioni PAN në zgjedhjet e 11 qershorit është renditur subjekti i parë politik më i votuar, me 33.98 për qind të votave.

Lëvizja Vetëvendosje është renditur si subjekti i dytë me 27.12 për qind të votave.

Ndërsa, koalicioni LDK-AKR-AL është renditur në vendin e tretë duke marrë 25.74 për qind të votave.


Etiketa:

Bëni një koment