Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Miliona kërkesa për biletat e EURO 2016

Prizren Post | 12:12 - 01.07.2015

Kampionati Evropian ‘Francë 2016’, është duke u ofruar gjithmonë e më shumë dhe natyrshëm kërkesat për bileta janë duke u rritur.

Më së 5 milionë kërkesa nga 193 vende të ndryshme (nga një milionë të disponueshme), ka pasur për biletat e Euro-2016 në Francë (10 qershor- 10 korrik), bëri të ditur UEFA në Pragë.

“Kjo tregon interesimin e madh te publikut për ketë ngjarje, që është cilësuar si ngjarje botërore e jo vetëm evropiane”, deklaroi Gianni Infantino, sekretar i përgjithshëm i UEFA-s, para shtypit pas mbledhjes se komitetit ekzekutiv te instancës.

Euro-2016 në Francë do të jetë i pari me pjesëmarrjen e 24 ekipeve.


Etiketa:
Arivisti Company