Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Qeveria bllokon webfaqen zyrtare AdemJashari.com

Prizren Post | 15:52 - 11.05.2014

Faqja zyrtare e komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari është bllokuar përkohësisht.

Nëse do të provoni të hyni në web faqen “www.ademjashari.com”, do t’iu dalë një njoftim, ku thuhet ‘ Me keqardhje ju njoftojmë që me kërkesën e zyrtarëve qeveritar Naim Gjoshi dhe Idriz Blakaj, mbyllet hostingu i faqes Adem Jashari për një kohë të pacaktuar’.

Posa hyn në faqe, të shfaqen edhe adresat e e-maileve të Gjoshit dhe të Blakajt.


Etiketa:

Bëni një koment