Teleferiku në Kalanë e Prizrenit do bëhet realitet


E martë, 10 Janar 2023

PRIZREN – Kalaja e Prizrenit do të bëhet me teleferik.

Kjo u bë e ditur nga kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj.

Marrëveshja u nënshkrua të martën nga Komuna e Prizrenit, Ministria e Mjedisit dhe Infrastrukturës si dhe Swiss Contacti.

Etiketa: , , , , ,
Të fundit