Uragani “Ofelia” e kërcënon Britaninë dhe Irlandën me erëra 144kmh


E diel, 15 Tetor 2017

Ky uragan është formuar në një sistem të presionit të vazhdueshëm të ulët në mes të oqeanit, për dallim nga uraganet tjerë të këtij viti që janë formuar në tropikë, dhe do ta godasë Evropën veriperëndimore me erëra 144kmh, transmeton Express.

Po ashtu, “Ofelia” pritet të shkaktojë ndërprerje të rrymës, vërshime dhe rrëzojë shumë pemë nëpër Irlandë dhe Britani të Madhe.

Etiketa: ,
Të fundit