Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

May shtyn votimin e planifikuar për të martën për Brexit

Prizren Post | 18:33 - 10.12.2018

LONDËR – Theresa May ka thënë se ka shtyrë votimin e marrëveshjes së Brexit, e cila do të mbahej të martën.

Ajo ka thënë se ishte e detyruar ta shtyjë për shkak se do të “refuzohet më një diferencë të konsiderueshme”.

May ka thënë se shumica e deputetëve do të kundërshtojnë këtë dhe se është e shqetësuar me kundësrshtimin e Irlandës Veriore, njofton Klan Kosova.

“Ne do ta shtyjmë votimin e planifikuar për nesër dhe nuk do të vazhdojmë të përçajmë shtëpinë(Britaninë) gjatë kësaj kohe.”, u shpreh kryeministrja britanike.


Etiketa:

Bëni një koment