Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Në Hajvali gjenden pako plastike dhe kavanozë me lëndë narkotike

Astrit Shehu | 14:31 - 22.08.2015

Njësiti policor ka pranuar një informate se një i dyshuar mashkull K-Shqiptar ne oborrin e tij, në Hajvali, është duke fshehur diçka.

Me urdhër te prokurorit është bere kontrollimi i shtëpisë dhe ne oborrin e shtëpisë ne një vrime te hapur janë gjetur dhe konfiskuar pako plastike me substance te dyshuar narkotike te llojit marihuanë, kavanoz qelqi- po ashtu te mbushura me substance te dyshuar narkotike te llojit marihuanë , si edhe ne brendi- ne një dhome të shtëpisë janë gjetur disa paketime me substance te dyshuar narkotike te llojit marihuanë, transmeton Koha.net.

Gjithsej janë gjetur dhe konfiskuar 798.8 gr. substancë e dyshuar narkotike e llojit Marihuanë.

Rasti është nën hetime.


Etiketa:
Arivisti Company