Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Një uragan sapo goditi Evropën, mijëra persona pa energji elektrike

Prizren Post | 13:07 - 16.10.2017

Fluturimet janë ndaluar dhe autoritet kanë paralajmëruar se qytetarët mund të jenë në rrezik për jetën.

Ofeia vjen pikërisht në 30 vjetorin e Stuhisë së Madhe të vitit 1987, që vrau 18 njerëz.
Irlanda mbylli shkollat  dhe rreth 130 fluturime në aeroportin e Dublinit u anuluan. 


Etiketa:
Arivisti Company