Filmovi s najviše grešaka u 2015. godini

film-greske

Sedmi nastavak franšize “The Fast and the Furious” zvanično je film sa najviše grešaka u 2015. godini prema navodima portala MovieMistakes.com.


Stručni tim koji stoji iza ovog portala uspeo je da prebrojati ukupno 41 “kiks” koji je napravljen u ostvarenju u kojem glavne uloge igraju Vin Diesel i tragično preminuli Pol Woker. Automobili koji u jednom kadru imaju zatamnjena stakla, u drugom kadru ne, američki preparati u britanskim bolnicama i slično samo su neke od grešaka koje su autori filma ispustili u ‘završnom rezu’.

Odmah iza njega dolazi hit iz sredine godine, “Jurassic World” s 33 greške, a jedan od pretendenata za Oscara “The Martian” ima 21 grešku. “Spectre”, film iz serijala o Jamesu Bondu u 2015. godini napravio je 16 grešaka, a jedan od najboljih filmova ove godine “Mad Max: Fury Road” ih ima 15.

Povratak Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora u filmu “Genisys” ima 11 grešaka, dok ih Marvelov Ant-Man ima 10. Listu od 10 filmova zaključuju Fifty Shades of Grey s osam, Minions sa sedam i Avengers: Age of Ultron sa takođe sedam grešaka.

Etiketa: ,